Barceló Organic

Barceló Organic  

Verdens mest bæredygtige destilleri lancerer verdens første ØKOLOGISK rom fra Den Dominikanske Republik!

Barceló er det ældste destilleri på øen Hispaniola og blev i 2018 som det eneste romdestilleri miljøgodkendt efter den internationale ISO 14.001 standard. Allerede 3 år tidligere påbegyndte destilleriet, sin visionære rejse mod den første økologiske rom. En rejse som begyndte i 2015, men som slet ikke slutter her, selvom Barceló’s første økologiske rom ramte Danmark i efteråret 2020! Du kan læse mere om Ron Barceló’s bæredygtige tilgang, i indlægget ‘Ron Barceló et meget bæredygtigt destilleri’. 

Nedenfor ses alle de officielle certifikater Barceló Organic er godkendt til. 

Barcleó Organic certifikater

Barceló begyndte allerede, at forberede sukkerrørsmarkerne i 2015 for at sikre, at der ikke var nogen gødningsrester tilbage i plantagen, der strækker sig over et areal på 1.500km2. De økologiske sukkerrørsplantager ligger 3 km fra destilleriet og på denne måde er der intet overskudsvand, der ødelægger de økologiske marker. Økologisk gær sammenholdt med modning på nye amerikanske egetræsfade gør, at vi nu kan sætte os til rette og smage ØKOLOGISK rom fra øens ældste sukkerrørsmarker, smagt til med Barceló’s sans for kvalitet i alle afskygninger. Som et lille kuriosum, er etiketten på Barceló Organic lavet af vegetabilske fibre fra sukkerrør og printet med økologisk blæk.

BArceló Organic indpakning

Barceló Organic rom har en duft af karamelliseret kirsebær, kakao og tobak. I smagen finder du modne frugter, ristede tørrede frugter og et strejf af rød peber. Barceló Organic kan nydes ren, men er også god i diverse cocktails. Nedenfor vil vi give inspiration til hvordan du kan bruge Barceló Orgnaic, i din næste cocktail.

Dark'N'Stormy opskrift

★ DARK’N’STORMY ★

Ingredienser 

5 cl Barceló Organic rom
1 cl Limesaft
10 cl SEVENTEEN Ginger Beer
¼ cl Angostura Bitters
Isterninger
Pynt med en skive lime

Fremgangsmåde: 

Fyld glasset med isterninger, kom herefter Barceló Organic rom og limesaft i, rør godt rundt. Slut af med Ginger beer. Pynt den lækre cocktail med et stykke lime.

 CUBA LIBRE 

Ingredienser 

4 cl  Barceló Organic rom
1 – 2 cl  Limesaft
10 – 15 cl Cola
Isterninger
Pynt med en skive lime

Fremgangsmåde

Fyld et højt glas med isterninger, hæld herefter Barceló Organic rom og limesaft i glasset, rør godt rundt. Top med cola og pynt eventuelt drinken med en limebåd.

Cuba Libre opskrift
Mai Tai opskrift

 MAI TAI 

Ingredienser 

5 cl Barceló Organic rom
1,5 cl Appelsin likør
2,5 cl Limesaft
1 cl. Sukkersirup
1,5 cl. Mandelsirup
Pynt med mynte

Fremgangsmåde 

Hæld alle ingredienserne i en shaker med is og ryst i mindst 10 sekunder. hæld derefter blandingen over i et whiskyglas med isterninger. Pynt drinken med en kvist mynte.

Læs mere om Ron Barceló på deres hjemmeside eller følg med i deres univers på Facebook. Vil du læse flere nyheder kan du trykke HER

Tornerosevej 127 A - DK-2730 Herlev

CVR: 29167893

 

Webdesign af CopenGraphics

Kontakt

info.denmark@interbrandsnordic.com

+45 43 20 73 00