GinRaw Gin

Fra Barcelona får du denne unikke, smukke og fantastiske lækre Gastronomiske gin, GinRaw. Skaberne bag GinRaw satte sig for at lave en gin, der skulle leve op til de højeste gastronomiske standarder, der findes i Barcelona. De samlede en gruppe af eksperter: en kok, en sommelier, en mixolog og en parfumeur. Det var starten på rejsen mod den ypperste gin.

GinRaw er en small batch gin, lavet på 6 planteekstrakter, som alle er destilleret separat ved kun 25 grader. Med al denne nødvendige tid, er det muligt at udtrække den dybeste essens af hver ingrediens. En nænsom og tidskrævende destillering, som giver dig en unik smagsoplevelse. Destillation ved en lav temperatur bevarer smagene og aromaerne i en overlegen kvalitet, og inkluderer noter af citron, lime, laurbærblade, kaffir limeblade, koriander og kardemommefrø.

 

Uden tvivl vanvittigt 
At prøve at fange hele Barcelonas ånd, duft og kultur i én gin. 

Et forsøg på perfektion
Én gruppe talenter  samlet under ét mål, at skabe en fremragende spiritus. En overlegen gin.

At gå den ekstra mil
For at skabe en gin som lever op til Barcelonas fineste gastronomiske  standard.

 

En gin med sjæl
At definere den sublime karakter og personlighed for ginnen har været altafgørende. 

En unik udviklingsproces

GinRaw Destillering
GinRaw

GinRaw i Cocktails

God gin skal smages rent, men er man ikke til ren spiritus kan man afprøve med en cocktail. GinRaw har mange opskrifter med ginnen på deres officielle hjemmeside som du kan se HER.  Vi vil alligevel give dig en smule inspiration til hvordan ginnen kan bruges i cocktails.

GinTonic Rare

Endnu en klassiker med et originalt præg,  der er fremhæver citrus- og blomsteraromaerne i GinRaw. tilføj et Kaffir limeblad for et mere intenst og eksotisk resultat.

5cl GinRaw
20cl Tonic Vand
Et par dråber Frisk limesaft
Pynt med Citronblad eller Kaffir limeblad

Fyld et iskoldt glas med isterninger, tilføj GinRaw, klem derefter limesaften ned i glasset, og smid den resterende limeskal ud. Tilføj herefter Tonic vand langsomt for at bevare brusen, slut af med et stykke citronblad eller et Kaffir limeblad.

Gimlet by GinRaw

Gin Gimlet er en syrlig og super frisk cocktail, som  komplimenterer den friske citrus karakter GinRaw besidder.

6cl GinRaw
2cl Limesaft/sirup
2cl sukkersirup
Pynt med kandiseret ingefær og limeskal

Hæld GinRaw, limesaft og sukkersirup i en shaker, tilføj is til shakeren for at nedkøle og fortynde blandingen. Hæld drinken ned i et iskold cocktailglas. Pynt med kandiseret ingefær og en limeskal.

GinRaw Tonic's Cut

Gin Tonic’s Cut 

En ægte klassiker.  Vi forslår to dele Tonic Vand til 1 del GinRaw. 

 5cl GinRaw 

10cl Tonic Vand 
Et par dråber Frisk citronsaft 
Pynt med
Citron 

 Server GinRaw og Tonic i et iskoldt glas med isterninger, slut af med et par dråber frisk citronsaft.  Pynt drinken med et skallen fra citronen. 

 

Madness For Perfection 

Følg med i GinRaw’s univers på deres hjemmesideFacebook eller Instagram profil. Du kan også læse mere om GinRaw eller nogle af vores andre produkter i vores ‘produktkatalog‘, som du finder på vores ‘Forside‘. 

Tornerosevej 127 A - DK-2730 Herlev

CVR: 29167893

 

Webdesign af CopenGraphics

Kontakt

info.denmark@interbrandsnordic.com

+45 43 20 73 00