Interbrands Danmark har officielt indgået partnerskab med Dansk Bartender Laug I 2020

 

 

Hos Interbrands Danmark er vi stolte af at kunne indgå i et partnerskab for 2020 med Dansk Bartender Laug. Interbrands har siden sin opstart, været dybt involverede i den danske bartender scene. Vi har blandt andet haft en dansk repræsentant i finalen, i den verdensomspændende cocktail konkurrence Angostura Global Cocktail Challenge. Derudover har vi holdt adskillige smagninger og arrangementer, med alt fra fokus på Barceló rom og cigarer til Russian Standard vodka og kaviar smagning.

 

Dansk Bartender Laug er en professionel organisation af bartendere for bartendere. DBL afholder bl.a. årligt de officielle Danske Mesterskaber i Cocktail og Flair og kårer herved de danske mestre der viderekvalificerer sig til VM. I år afholdes DM d. 22-24 Marts 2020 og vi glæder os hos Interbrands Danmark. Over 3 dage vil der være:

 

  • DM i Flair
  • DM i Klassiske cocktails
  • Nordic Cup (For første gang)

Interbrands Danmark har derfor sørget for at fylde hylderne op med flasker fra vores skønne produktsortiment til de danske Mesterskaber i Cocktail og Flair. Man vil derfor kunne opleve diverse lækre drinks med spiritus fra følende brands:  Kyrö, Angostura, Heaven Hill (Elijah Craig, Bernheim, Larceny, Rittenhouse, Pikesville, Fighting Cock, Heaven Hill, Old Style, Georgia Moon), Illva Saronno, Montenegro, Writers Tears, Titos vodka, Opihr & Jura.

 

 

Vil du vide mere om DM i Cocktail & Flair kan du læse mere HERhvor du også kan downloade/printe din gratis billet til eventet. 

 

Vi synes det er helt naturligt for Interbrands Danmark at være en del af Dansk Bartender Laug, og deres arrangementer såsom DM i cocktail og Flair. 

Kunne du tænke dig at vide mere om Interbrands, vores arrangementer, brand partnere og meget andet?

Så kan du altid holde dig opdateret ved at følge os på Facebook og/eller Linkedin

Tornerosevej 127 A - DK-2730 Herlev

CVR: 29167893

 

Webdesign af CopenGraphics

Kontakt

info.denmark@interbrandsnordic.com

+45 43 20 73 00