ANGOSTURA® Cocoa Bitters

Byd Angosturas seneste familiemedlem velkommen: Angostura Cocoa Bitters!
Hvis du er typen som ikke tror på, at gode ting kommer I små skvæt, så vil ANGOSTURA® Cocoa Bitters 100% omvende dig.

Kun få smage kan efterlade ganen higende efter mere, som den rige smag af kakao! ANGOSTURA® der fejres over hele verdenen, for sin rige erfaring i kunsten at skabe bitters, har udvidet deres berømte kollektion med Cocoa Bitters. ”Vi bruger kun det fineste af det fineste kakao, Trinitario-kakaoen fra Trinidad og Tobago”. Verdens bedste kakao kombineret med 200 års uovertruffen bitter-erfaring, har resulteret i denne dekadente og nærmest overvældende nye smag, Cocoa Bitters.  
Den uovertrufne Trinitario-kakao, er dyrket og høstet af lokale trinidadiske landmænd, hvilket understøtter ANGOSTURAS faste overbevisning om at det smukke ved en bitter, opstår gennem de historier ingredienserne fortæller.

Ny smag Nye muligheder 

Angostura® Cocoa Bitters har en rig og dyb mørkebrun farve, næsen omfavnes af varme aromaer, indbydende krydderier, blomster- og citrusundertoner. Smagen har topnoter af rig, nøddeagtig kakao, afbalanceret i botaniske og lette kryddernoter, med en varig bitter finish. Angostura® Cocoa Bitters genererer uendelige muligheder for at nytænke og remixe klassiske cocktails, sætte et luksuriøst præg på hovedretten eller pifte desserten lidt op.

En oplagt klassisk cocktail du kan pifte op med Angostura Cocoa Bitters, kan for eksempel være Espresso Martini:

» 4 cl Vodka

» cl Kaffe Likør

» 1 x Espressoshot

» 6 skvæt Angostura® Cocoa Bitters

» Isterninger 

» Pynt med Kaffebønner

Hæld alle ingredienser i cocktail shaker. Tilsæt is og ryst kraftigt. Hæld i et afkølet cocktailglas. 

espressoEspresso Martini Cocoa Bitter

Det er kun fantasien som sætter grænser på dit nye Bitter-Eventyr. Den rige smagsprofil, som er unik for Trinitario-kakao, giver også mere liv til sød vermouth og ældede spiritus herunder: rom, cognac, brandy og tequila.

Følg med i Angosturas univers og hold dig opdateret  på seneste nyt, ved at følge med på de sociale medier, herunder Facebook og/eller Instagram. Eller læs mere om The House Of Angostura I vores produktkatalog.

Tornerosevej 127 A - DK-2730 Herlev

CVR: 29167893

 

Webdesign af CopenGraphics

Kontakt

info.denmark@interbrandsnordic.com

+45 43 20 73 00