Disaronno Amaretto

nov 18, 2020 | Nyheder | 0 Kommentarer

I dette indlæg vil du blive introduceret til to super nemme Disaronno Amaretto cocktails 

Disaronno Amaretto

Som navnet antyder, er denne elegante italienske likør den originale Amaretto. Kendt og elsket i generationer. Likøren har eksisteret i mere end 500 år, og kan spores helt tilbage til det 16. århundrede. Likøren blev kaldt “Amaretto di Saronno” (Amaretto fra Saronno) før det adopterede dets nuværende navn “Disaronno Originale” i 2001. Disaronno har en bittersød mandel smag, som er nem at genkende, den er sød og frugtagtig, aromaen er intens, og smagen er fyldt med søde mandler, nødder og maraschino-kirsebær.  Til trods for at Disaronno er en likør der smager af mandler, indeholder den hverken mandler eller nødder og kan derfor også indtages  af nøddeallergikere.  Blandingen beskrives som en infusion af abrikoskerneolie med alkohol, brændt sukker og ren essens fra 17 urter og frugter. Den præcise opskrift på fremstillingen af Amaretto Disaronno Orginale, bevares hemmelig, som den har gjort de sidste 500 år.

Disaronno Amaretto

Disaronno Amaretto er en fornøjelse at drikke med isterninger, men også fantastisk at blande, og gør enhver cocktail unik. Den har en intens og vedvarende duft, som bevares selv efter tilsætning af isterninger. Den bittersøde mandelsmag er som skabt til at blive brugt i balancerede cocktails og drinks. På Disaronno’s egen hjemmeside finder du mange gode opskrifter, af høj kvalitet, på lækre Disaronno Amaretto cocktails, nogle nemmere end andre – Se alle HER. Vi vil gerne gennemgå to nemme Disaronno Amaretto cocktails, som enhver kan lave, uanset hvad. Den første cocktail hedder Disaronno Easy Sour og den anden cocktail hedder Disaronno Fizz.

På den måde kan du bruge det resterende likør fra din Disaronno flaske, som du måske har købt til din hjemmelavet Tiramisu, eller som måske bare altid har stået omme bagerst i skabet.

Disaronno Easy Sour

Disaronno Easy Sour

Disaronno Easy Sour er en mere simpel udgave af Disaronno Sour, som er en velkendt men mere kompliceret Disaronno Amaretto Cocktail. Se den originale opskrift her. For at lave en Disaronno Easy sour skal man kun bruge 3 ingredienser og lidt pynt, hvis man er til det. Drinken er utrolig balanceret mellem det friske og det søde.
Alt du skal bruge er: San Pellegrino Limonata, Disaronno og isterninger – Evt. en citronskal til pynt.

  • 4-6 cl Disaronno
  • Isterninger
  • Top med San Pellegrino Limonatta

Fyld et glas med isterninger. Hæld alle ingredienserne i, og pynt med en citronskal. Voilá 1 stk. Disaronno Easy Sour 

Disaronno Fizz

Amaretto Disaronno FIZZ
Disaronno Fizz er en af de nemmeste cocktails, som man kan lave derhjemme. Den uimodståelige smag af sød mandel kombineret med brusende sodavand og citronsaft,  gør den til en helt specielt cocktail, med et forfriskende tvist. Alt du skal bruge til denne amaretto Disaronno cocktail er:  Disaronno, Danskvand, citron og selvfølgelig isterninger. Se ‘How to’ Video HER

  • 4.5 cl. Disaronno
  • Top med Danskvand
  • Et skvæt Citron saft
  • Isterninger

Fyld et glas med isterninger. Hæld alle ingredienserne i, og pynt med en citronskal.

Følg med i Disaronno’s univers på deres hjemmesideFacebook eller Instagram profil. Du kan også læse mere om Disaronno eller nogle af vores andre produkter i vores ‘produktkatalog‘ på ‘Forsiden‘. 

Tornerosevej 127 A - DK-2730 Herlev

CVR: 29167893

 

Webdesign af CopenGraphics

Kontakt

info.denmark@interbrandsnordic.com

+45 43 20 73 00